博士課程プログラム 現代日本国際比較研究履修証明プログラム COMPAS-CJS Comparative Study of Contemporary Japanese Society

compas-cjs

HOMECOMPAS-CJSNews & Topics(一覧)第3期プログラム生の研究テーマ

第3期プログラム生の研究テーマ

第3期COMPAS-CJSプログラム生の研究テーマ:

・Teacher Training Model For Teaching Architecture, Built Environment and Space in Primary Schools.
・Contextualization of French Grammar in China.
・Comparative Study on Monastic Sign Language in Japan and Germany.
・Culture Knowledge in Karate Teaching : Constrative Study between France and Japan.
・Speaker and Language Form
・ etc.

毎週火曜日に開催されたCOMPASセミナーでは、各プログラム生が自身の研究について発表し、毎回白熱した議論が展開されました。
COMPAS-CJSプログラムは人文社会をテーマに扱う学生のためのプログラムですが、専門領域は多岐に渡るため、多角的な視点から意見が交わされ、大変充実したセミナーになりました。

2014.7. 1