HOMEJLCCNews & Topics(一覧) H25年度JLCC集中講義「文化コミュニケータ応用論III」

2/15(土)、17(月)、18(火)の3日間、イタリア、カフォスカリ大学のAldo Tollini先生によるJLCC集中講義「文化コミュニケータ応用論III」が行われました。

<文化コミュニケータ応用論III>
・実施日:2/15(土)、17(月)、18(火)
・教室:共同利用棟A 201
・授業概要:
<Applied Theory of Cultural Communication III>
The course is intended to present an outline of the cultural history of Europe from the ancient times up to the present. The purpose is that of familiarizing students with the main themes and movements of European culture. This knowledge will facilitate the intercourse with Western people and also stimulate reciprocal understanding and appreciation.

IMG_0346.jpg IMG_0348.jpg

2014.2.19