HOMEJLCCNews & Topics(一覧)H26年度 JLCC集中講義「文化コミュニケータ基礎論II」

7/5(土)、6(日)の2日間、京都外国語大学のクレイグ・スミス先生によるJLCC集中講義「文化コミュニケータ基礎論II」が行われました。

<文化コミュニケータ基礎論II>
・実施日:7/5(土)、6(日) いずれも10:10-18:00
・教室:共同利用棟A 201
・授業概要:
<Foundation of Cultural Communication II>
While emphasizing so-called Japanese-style intentions and behaviors, lectures and discussions aim to develop an understanding of the basic concepts pertaining to cross-cultural exchange. In the simulation sessions students play the role of communicators.

smith-sensei 1.jpg Smith-sensei 2.jpg

2014.7. 7