HOMEJLCCNews & Topics(一覧)H27年度 JLCC集中講義「文化コミュニケータ基礎論II」

7/4(土)、5(日)の2日間、京都外国語大学のクレイグ・スミス先生によるJLCC集中講義「文化コミュニケータ基礎論II」が行われました。

<文化コミュニケータ基礎論II>
・実施日:7/5(土)、6(日)10:10-18:00
・教室:共同利用棟A 201
・授業概要:
<Foundation of Cultural Communication II>
While emphasizing so-called Japanese-style intentions and behaviors, lectures and discussions aim to develop an understanding of the basic concepts pertaining to cross-cultural exchange. In the simulation sessions students play the role of communicators.

2015.7. 6