HOMEJLCCNews & Topics(一覧)H27年度 JLCC集中講義「文化コミュニケータ基礎論I」

H27年度 JLCC集中講義「文化コミュニケータ基礎論I」

7/13(月)、14(火)、15(水)、16(木)、17(金)の5日間、カ・フォスカリ・ベネチア大学のAldo Tollini先生によるJLCC集中講義「文化コミュニケータ基礎論I」が行われました。

<文化コミュニケータ基礎論I>
・実施日:7/13(月)、14(火)、15(水)、16(木)、17(金)、7-8限
・教室:共同利用棟A 102
・授業概要:
<Foundation of Cultural Communication I>
This course will examine how to act as responsible citizens in modern multicultural society. Theory and practice of mutual interaction and understanding will be the focus of the course, with lessons centered both on a theoretical approach and discussions with students and among students on key subjects, in order to stimulate the ability to discuss and deal with different cultures.

2015.7.17